Våra verktyg

Vi vässar bilden av dina kunder genom att förädla din kunddatabas, se till att registret är aktuellt och komplettera med extern data från t.ex. conzoom®.

Kunskap om dina kunder är ovärderlig när du ska kommunicera effektivt. Vi utgår alltid från din befintliga kunddatabas och kompletterar den med relevant externdata.

Kundregistret är många företags största tillgång, men ofta slarvas det med att hålla registret aktuellt. Att göra en storstädning betalar sig snabbt. Du minimerar kostnader för utskick, undviker juridiska problem och slipper hantera missnöjda kunder. Framförallt säkerställer du att ditt budskap når fram till rätt personer.

Vi förädlar din kunddatabas genom att tillföra mer information. Utifrån demografi, ekonomi, beteende och vanor blir bilden

av dina kunder tydligare. För att vässa bilden ytterligare kopplar vi även på kundspecifik undersökningsdata.

 Vårt flaggskepp är conzoom® - nordens ledande konsumentklassifikation. Vi samarbe-tar också med några de bästa leverantörerna av högkvalitativ statistik och data på marknaden - UC, SCB och TNS Sifo. Vi har också bilregister och stora prospekterings- och analysdatabaser tillgängliga. Allt för att vi på ett strukturerat och effektivt sätt ska kunna göra din berikande kunddata operativ i din organisation.

Läs mer om conzoom® här

Ring oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

Vi hjälper gärna till!

+45 7020 5046