Cookie- och sekretesspolicy

Uppdaterad den 17. oktober, 2016

Geomatic samlar information om alla besök på geomatic.se. Informationen används för att anpassa och förbättra webbplatsens innehåll och stärka den tekniska funktionaliteten. Nedan kan du läsa mer om vilken information vi samlar in, dess syfte och vilka tredjeparter som har tillgång till dem.

 

VAD ÄR COOKIES?

Cookies är små textfiler som under en kortare eller längre tid lagras på din dator, telefon, surfplatta eller liknande. Cookies ger oss bland annat möjligheten att identifiera datorn vid återkommande besök för att ta fram statistik för användarbeteende på sajten samt registrering av en inloggning till webservice.

 

VILKA COOKIES ANVÄNDS PÅ GEOMATIC.SE?

geomatic.se använder 1:a och 3:e parts cookies, som beskrivs nedan:

 

1:a parts cookies:

När du använder vår inloggningstjänst, använder vi cookies för att komma ihåg att du är inloggad i systemet. Dessa cookies kan kategoriseras som nödvändiga cookies och löper ut i slutet av sessionen. Det finns ingen personlig information i våra cookies och de innehåller inte heller någon skadlig kod som t.ex. virus.

 

3:e parts cookies:

geomatic.se använder 3:e parts cookies från Google Analytics för att mäta trafiken och användarnas beteende på webbplatsen. Syftet är att ge användaren den bästa upplevelsen genom att anpassa innehållet på sidan så att den passar användarens intressen och syftet med besöket på webbplatsen.

 

Livslängden på dessa cookies beror på typen och varierar mellan en session till 5 år.

 

HUR VÄLJER JEG BORT COOKIES?

Vill du välja bort cookies kan du blockera dem genom att klicka här

 

PERSONUPPGIFTER

Geomatic samlar aldrig in några personuppgifter proaktivt. Det är bara om du har gett oss din information genom att till exempel anmäla dig till vårt nyhetsbrev, för registrering på apps.conzoom.eu etc. som vi behandlar personuppgifter. Vi använder endast dina personuppgifter för de tjänster som informationen registrerades i samband med. Geomatic lämnar aldrig ut personuppgifter till tredje part om du inte uttryckligen samtycker till detta.

 

SKYDD AV PERSONUPPGIFTER

Din personliga information måste enligt lag hållas säkert och konfidentiellt. Vi sparar dina personuppgifter på datorer och system med restriktiv tillgång, som är placerade i kontrollerade anläggningar. Vår säkerhet kontrolleras regelbundet för att avgöra om din användarinformation och dina rättigheter som användare hanteras på ett säkert sätt. För dataöverföringar via Internet, kan vi dock inte garantera 100 procent säkerhet. Detta innebär att det kan finnas en risk för att andra obehöriga användare får tillgång till information när data skickas och lagras elektroniskt. Således lämnas din personliga information på egen risk.

 

INSYN OCH KLAGOMÅL

Du har rätt att få veta vilka personuppgifter vi behandlar om dig. Vill du ha insyn i eller förändra de personuppgifter som registrerats om dig på Geomatic, kontakta info@geomatic.se eller ring 08-650 9060. Du kan också när som helst att invända mot en registrering enligt lagen om integritetsskydd. Om du vill klaga på vår behandling av dina personuppgifter, har du också möjlighet att kontakta Datainspektionen.

 

UTGIVARE

geomatic.se ägs och publiceras av:

 

Geomatic AB

Sturegatan 46 

114 36 Stockholm

+46(0)8 650 90 60 

info@geomatic.se